Valnøddetærter uden sukker
Jeg har eksperimenteret med at lave valnøddetærter, der er diabetesvenlige (måske lige bortset fra ret meget smør) 😃
Mørdejsbunden er lavet af:
100 g smør
1 dl hvid hvedemel
1½ dl hvedemel
1 æg
35 g Perfect Fit
Det røres/æltes sammen og kommes i form. Der blev 15 stk. Jeg bruger en silikonelinseform og trykker en valnøddestor klump ud i hvert hul.
Bundene bages ved 200 grader til de er lysebrune. Imens laves valnøddefyldet.
Valnøddefyld:
75 g smør
½ dl Perfect Fit
1 æg
2 ½ dl groft hakkede valnødder.
Når mørdejsbunden er bagt kommes valnøddefyldet i og kagerne bages yderligere 7 minutter ved 200 grader.
Opskrift på valnøddetærter med sukker kan ses her ⇒
Kommentarer
Send en kommentar