Pesto/mozarellasnoninger
Dej:
25 g gær
3½ dl vand
1 tsk salt
3 spsk olivenolie
2 dl hvid hvede
ca 4-5 dl almindelig hvedemel
Fyld:
pesto
revet mozarella
Jeg brugte et glas økologisk basilikumpesto 90 gram - det er ca en deciliter
Den revne mozarella var fra Karolines Køkken 15 %, og inspirationen var også derfra med deres opskrift på snoede pestobrød.
Dejen laves og hæver ca 1 time. Rulles ud og smøres med pestoen og drysses med mozarella. Foldes en tredjedel ind fra begge ender. Skæres i strimler der snos og lægges på bageplade. Hver snoning trykkes lidt sammen i enden så den ikke ruller op. Efterhæver ½ time. Pensles med æg og bages ved 200 grader i 20 minutter.
![]() |
Snoet og lagt på bageplade |
Vi fik brødene til ærtesuppe. Næste gang jeg bager dem vil jeg nok skære strimlerne lidt tyndere.
Kommentarer
Send en kommentar