Pesto/mozarellasnoninger

 


Dej:
25 g gær
3½ dl vand
1 tsk salt
3 spsk olivenolie
2 dl hvid hvede 
ca 4-5 dl almindelig hvedemel

Fyld:
pesto
revet mozarella

Jeg brugte et glas økologisk basilikumpesto 90 gram - det er ca en deciliter
Den revne mozarella var fra Karolines Køkken 15 %, og inspirationen var også derfra med deres opskrift på snoede pestobrød.

Dejen rullet ud og smurt med pesto og drysset med revet mozarella


Dejen laves og hæver ca 1 time. Rulles ud og smøres med pestoen og drysses med mozarella. Foldes en tredjedel ind fra begge ender. Skæres i strimler der snos og lægges på bageplade. Hver snoning trykkes lidt sammen i enden så den ikke ruller op. Efterhæver ½ time. Pensles med æg og bages ved 200 grader  i 20 minutter.

Dejen foldet i tre lag

Dejen skåret i strimler

Snoet og lagt på bageplade

Vi fik brødene til ærtesuppe. Næste gang jeg bager dem vil jeg nok skære strimlerne lidt tyndere.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19