Bananbrød uden tilsat sukker
Der var mange bananer i Too Good To Go - posen, så det blev til bananbrød:
Opskriften er fra min Karolines Køkken app, men lavet en smule om (melet).
6 modne bananer
125 g blødt smør
4 æg
2 dl hvedemel
1 dl hvid hvede
1½ tsk bagepulver
1 tsk groft salt
4½ tsk kakaopulver
De 5 bananer skæres i skiver og moses med en gaffel. Smørret piskes i og derefter æggene. Mel, bagepulver og salt vendes i og halvdelen af dejen kommes i smurt sandkageform. Resten af dejen blandes med kakao og kommes oveni og lidt mønster laves ved forsigtigt at trække teske i zigzag gennem kagen. Den sidste banan flækkes og deles og de fire stykker lægges ovenpå kagen. Bages 1 time ved 175 grader (ikke varmluft). Når brødet er afkølet lidt vendes det ud på bagerist og afkøles færdigt.
Kommentarer
Send en kommentar