Bananbrød uden tilsat sukker

 


Der var mange bananer i Too Good To Go - posen, så det blev til bananbrød:
Opskriften er fra min Karolines Køkken app, men lavet en smule om (melet).

6 modne bananer
125 g blødt smør
4 æg
2 dl hvedemel
1 dl hvid hvede
1½ tsk bagepulver
1 tsk groft salt
4½ tsk kakaopulver

De  5 bananer skæres i skiver og moses med en gaffel. Smørret piskes i og derefter æggene. Mel, bagepulver og salt vendes i og halvdelen af dejen kommes i smurt sandkageform. Resten af dejen blandes med kakao og kommes oveni og lidt mønster laves ved forsigtigt at trække teske i zigzag gennem kagen. Den sidste banan flækkes og deles og de fire stykker lægges ovenpå kagen. Bages 1 time ved 175 grader (ikke varmluft). Når brødet er afkølet lidt vendes det ud på bagerist og  afkøles færdigt.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19