Mangochutney

 


2 mangofrugter
½ rød peber
½ rødløg
2 fed hvidløg
1 spsk revet ingefær
1 stang kanel 5 cm
3 kardemommekapsler
½ rød chili eller 1 tørret
1 tsk spidskommen
2 dl vand
1 dl eddike
1 dl kokossukker
salt
peber

Mango og løg skrælles og skæres i små tern. Rød peber skæres i tern, hvidløg og ingefær rives, chilien hakkes meget fint og alt kommes i gryde og koger uden låg ca ½ time - tag kardemomme og kanel op, så blendede jeg den lidt med bamix+knivsblad (skal ikke pureres helt, men der må gerne være lidt småstykker frugt/grønt i den.). Kogte den lidt mere ind til konsistensen var som en lidt stiv blommemarmelade.  Tilsatte ½ tsk atamon og kom det på atamonskyllede glas.



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19