Ovnstegt kyllingebryst med karrysovs, blomkålsris og stegte bananer

 


2 kyllingebryster
2 spsk olivenolie
salt
paprika

1 blomkål
 
2 bananer

Kyllingebrysterne kommes i ildfast fad, olien kommes over og de drysses med salt og paprika og bages i en 200 grader varm ovn i 20 minutter (ikke varmluft da det udtørrer lidt). Sørg for at kødet er gennemstegt.

Bananerne skæres i halve og steges. 

Blomkålsris:
Blomkålen rives groft og overhældes med kogende vand og skal stå i vandet 2 minutter inden  det sis fra og serveres. Det skal laves lige inden srvering, da det hurtigt mister varme.

Karrysovsen blev laver med et løg i tern, der blev svitset i smør og tilsat karry ca. 3 tsk fuld. Når det er varmet igennem tilsættes  nogle spsk mel og sovsen bages op med mælk. Når konsistensen er fin smages det til med salt

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19