Vegetarpizza med aubergine

 

I Too Good To Go posen var der både rødløg, aubergine og rød peber, Så det blev til vegetarpizza til 2 personer.

Auberginen blev skåret i strimler, ½ rødløg i smalle både og  rød peber i strimler. Det blev penslet med olie og bagt i ovnen ved 200 grader i 15-20 min.

Tomatsovs blev lavet af 2 dl  tomatpassata, 2 spsk koncentreret tomatpasta, 1 finthakket løg, 2 fed finthakket hvidløg, lidt finthakket rød peber, 1 laurbærblad og et drys oregano. Småkoger ½ time.

Pizzabund lavet af:

1 dl lunkent vand
15 g gær
1 spsk olivenolie
½ tsk salt
1½ dl fuldkornsmel
1½ dl hvedemel

Æltessammen og hviler i køleskab 5-6 timer. Rulles tyndt ud og fyldet kommes på. Først tomatsovs, så de bagte grøntsager og til sidst drysses med revet mozarella. Bages ved 225 grader i ca. 10 minutter. 
 Der blev for meget tomatsovs, men den kan fint fryses og bruges  senere.




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19