Vegetarpizza med aubergine
I Too Good To Go posen var der både rødløg, aubergine og rød peber, Så det blev til vegetarpizza til 2 personer.
Auberginen blev skåret i strimler, ½ rødløg i smalle både og rød peber i strimler. Det blev penslet med olie og bagt i ovnen ved 200 grader i 15-20 min.
Tomatsovs blev lavet af 2 dl tomatpassata, 2 spsk koncentreret tomatpasta, 1 finthakket løg, 2 fed finthakket hvidløg, lidt finthakket rød peber, 1 laurbærblad og et drys oregano. Småkoger ½ time.
Pizzabund lavet af:
1 dl lunkent vand
15 g gær
15 g gær
1 spsk olivenolie
½ tsk salt
1½ dl fuldkornsmel
1½ dl hvedemel
Æltessammen og hviler i køleskab 5-6 timer. Rulles tyndt ud og fyldet kommes på. Først tomatsovs, så de bagte grøntsager og til sidst drysses med revet mozarella. Bages ved 225 grader i ca. 10 minutter.
Der blev for meget tomatsovs, men den kan fint fryses og bruges senere.
Kommentarer
Send en kommentar