Champignonfyldte røde pebre


 4 røde pebre
2 små bakker økologiske brune champignons
1 rødløg
½-1 dl piskefløde
smør
salt
peber
1 ½ dl revet parmesan

Peber udhules og koges i vand tilsat salt i 5 minutter. Står et par timer i vandet og tages op og stilles til afdrypning på køkkenrulle.

Fyld:
Løget skæres i små tern og klares på pande med smør
De rengjorte champignon skæres i kvarte og kommes på panden når løgene er klare. Det steges til væden fra svampene er fordampet, og fløde og parmesan tilsættes og det koges ind til saucen er tyk. Smages til med salt og peber.Fyldet kommes i pebrene og de bages i ovn i ca 20 minutter ved 200 grader. 




Vi fik ovn-brasekartofler og bagte halve cherrytomatersom tilbehør.
Kartoflerne var en rest kogte kartofler som blev penslet med olie og drysset med ramsløgssalt og hvidløgspulver. Tomaterne blev også penslet med olivenolie og drysset med ramsløgssalt, hvidløgspulver og tørret timian. Det blev bagt ½ time i ovnen. De sidste 20 minutter sammen med pebrene



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19