Græskinspireret farsbrød uden kød
400 g champignon
2 løg
2 snackpeber
2 små fed hvidløg eller 1 stort
3 håndfylde valnødder
1 tsk tørret timian
fedtstof til stegning
Alt hakkes fint og halvdelen steges 3-4 minutter, og derefter steges resten.
Det kommes i en skål og blendes ikke alt for fint (jeg brugte min Bamix med knivsblad).
1 spsk soya
2 æg
4 spsk rasp
salt og peber
Soya, æg, rasp, salt og peber røres i. Farsen bredes ud på et stykke bagepapir .
100 g feta
3-4 spsk persille
Pensles med olivenolie og bages i ovn ved 200 grader i ca 1 time.
Vi fik græsk kartoffelsalat (bager med de sidste 45 minutter) og skyr-dip til (skyr rørt med presset hvidløg, lidt cayennepeber og lidt karry).
Næste dag kolde skiver af farsbrødet serveret med grønne asparges og små auberginesuffleer.
Kommentarer
Send en kommentar