Græskinspireret farsbrød uden kød

 

400 g champignon
2 løg
2 snackpeber
2 små fed hvidløg eller 1 stort
3 håndfylde valnødder
1 tsk tørret timian
fedtstof til stegning


Alt hakkes fint og halvdelen steges 3-4 minutter, og derefter steges resten.



Det kommes i en skål og blendes ikke alt for fint (jeg brugte min Bamix med knivsblad).

1 spsk soya
2 æg
4 spsk rasp
salt og peber

Soya, æg, rasp, salt og peber røres i. Farsen bredes ud på et stykke bagepapir .

100 g feta
3-4 spsk persille

Feta og persille fordeles ovenpå, og brødet rulles sammen, og kommes i smurt form.


Pensles med olivenolie og bages i ovn ved 200 grader i ca 1 time.
Vi fik græsk kartoffelsalat (bager med de sidste 45 minutter) og skyr-dip til (skyr rørt med presset hvidløg, lidt cayennepeber og lidt karry).



Næste dag kolde skiver af farsbrødet serveret med grønne asparges og små auberginesuffleer.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19