Fyldte snackpebre

 



Til middagsret til 2 personer brugte jeg:
5 snackpeber.
1 flødeost. 
2 spsk skyr
et par håndfulde spinat
1 dusk persille
5-6 stykker soltørret tomat i olie
1 løg
1 fed hvidløg
200 g bacontern

Opskriften er inspireret af en opskrift fra Danish Crown, men tillempet hvad vi lige havde.
Pebrene skæres i halve og frøstolen fjernes. Lad toppen blive på så cremen ikke løber ud.
Baconen ristes.
Løg, hvidløg, spinat og persille hakkes fint og røres i osten sammen med et par spiseskefulde skyr. Bacontern røres også i. Gem evt lidt tern og lidt persille til pynt. Smages til med salt og peber. Pebrene fyldes med cremen og bages i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter.  

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19