Blomkålspakora

 

200 g blomkål 
200 g newzealandsk spinat eller almindelig spinat
3½ dl vand
½ l kikærtemel
2 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
3 tsk garam masala
1 tsk salt
rapsolie

Blomkålen skæres i meget små stykker og spinaten hakkes fint. En dej røres af kikærtemel og vand. Revet ingefær og revet hvidløg tillsættes sammen med de øvrige krydderier. Blomkål og spinat vendes i. Skefulde af dejen steges i dyb pande med rigelig varm olie til de er sprøde og gyldne på begge sider. 
Pakoraer kan varieres på utallige måder afhængig af de grøntsager man har til rådighed. 
Opskriften på disse pakoraer er inspireret af opskriften i bogen Hverdagsvegetar af Ditte Ingemann. Der er rigtig god inspiration at hente i den. 


Vi fik Pakoraerne med kikærtesalat og agurkeraita.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19