Kyllingelår med Ranch seasoning mix - Slow Cooker

Det færdige resultat.


Skindet flås af kyllingelårene (underlår). Det nemmeste er at krænge skindet ned og klippe det af. De lægges ned i slowcookeren, der er smurt med smør.

Ranch seasoning mix drysses over.


Kyllingefond, piskefløde, tomatpuré og hot chili sauce blandes og hældes over. ½ peber i tern drysses over og cookeren sættes på HIGH i 4 timer.


Serveres med kartofler eller ris.

Ingredienser:
7 kyllingeunderlår
1½ spsk Ranch seasoning mix
½ dl tomatpuré
1 dl piskefløde
1-2 dl kyllingefond
1 tsk hot chili sauce ( Jeg brugte Sriracha Sauce)
½ peberfrugt i tern
English

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Slow Cooker - Gullasch

Mørbradgryde - Slow Cooker

Slow Cooker - Risengrød