Moreller, Afrikansk Landevej og snaps
Nu er morellerne modne, og der er mange i år. De passer godt sammen med chokoladekage, så det blev til Afrikansk landevej:
| Afrikansk landevej | |
|
| |
| 2 æg | Ingredienserne røres sammen. Bages ½ time ved 180 grader. Glasur: Smørret smeltes og resten røres i. Fordeles over kagen. |
| 2 dl sukker | |
| 1 dl mælk | |
| 2½ dl mel | |
| 2 tsk bagepulver | |
| 1 tsk vanillesukker | |
| 2 spsk kakao | |
| 1½ dl olie | |
| Glasur: | |
| 100 g smør | |
| 2 dl flormelis | |
| 8 spsk kaffe | |
| 2 spsk kakao | |
| 4 dl kokosmel | |
Det blev også til en valnøddesnaps, da en stor gren blæste af valnøddetræet i blæsten:




Kommentarer
Send en kommentar