Salat med perlebyg og kyllingebryst
Salat med perlebyg og kyllingebryst (2 personer)
Salat:
1 dl perlebyg
½ hovedsalat
½ agurk
1 lille rødløg
1 kvist mynte
jordbær
tranebær
Dressing:
2 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
½ tsk sennep
salt
peber
Tilbehør
2 kyllingebryster
2 spsk barbecuesauce
1 spsk olivenolie
foccasia - Jeg brugte ½ portion, lidt mindre mel denne gang så dejen var klistret og bagte den i bradepande foret med bagepapir. Dyppede fingrene i lidt olie og prikkede fordybninger i dejen, og fordelte lidt oliven og frisk rosmarin ovenpå.
Kyllingebrysterne skæres hver i 5-6 stykker og kommes i plastpose sammen med barbecuesaucen og olivenolien. Marineden kommes i og masseres godt rundt. Skal hvile en times tid i køleskab, inden de gennemsteges ved god varme og serveres til salaten.
Perlebyggen koges 15 minutter og afkøles. Salaten strimles. agurken skæres i tern og rødløget skæres i tynde skiver. Marinaden røres sammen og blandes i.
Salaten pyntes med lidt strimlet mynte, lidt jordbær og tranebær
Salaten serveres med de lune kyllingestykker og focassia.
Kommentarer
Send en kommentar