Salat med perlebyg og kyllingebryst


Salat med perlebyg og kyllingebryst (2 personer)

Salat:
1 dl perlebyg
½ hovedsalat
½ agurk
1 lille rødløg
1 kvist mynte
jordbær
tranebær

Dressing:
2 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
½ tsk sennep
salt
peber

Tilbehør
2 kyllingebryster
2 spsk barbecuesauce
1 spsk olivenolie

foccasia - Jeg brugte ½ portion, lidt mindre mel denne gang  så dejen var klistret og bagte den i bradepande foret med bagepapir. Dyppede fingrene i lidt olie og prikkede fordybninger i dejen, og fordelte lidt oliven og  frisk rosmarin ovenpå.

Kyllingebrysterne skæres hver i 5-6 stykker og kommes i plastpose sammen med barbecuesaucen og olivenolien. Marineden kommes i og masseres godt rundt. Skal hvile en times tid i køleskab, inden de gennemsteges ved god varme og serveres til salaten.


Perlebyggen koges 15 minutter og afkøles. Salaten strimles. agurken skæres i tern og rødløget skæres i tynde skiver. Marinaden røres sammen og blandes i.
Salaten pyntes med lidt strimlet mynte, lidt jordbær og tranebær


Salaten serveres med de lune kyllingestykker og focassia.



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19