Squash med enchiladasovs og iturevet kyllingebryst



Klar til at komme i ovnen

4 personer:

2 kogte kyllingebryster revet i stykker
revet ost
squash

Hvis squash'ene er store er det nemmest at dele dem og skrabe kernerne ud, drysse dem med salt og lade dem stå en times tid. Væden hældes fra og de tørres med køkkenrulle inden kyllingekødet blandes med enchiladasovs og fyldes i. Drysses med revet ost og bages i ovnen 45 minutter ved 200 grader.

Har man mindre squash bliver det fint at skære tynde skiver med en bred skræller.
Strimlerne drysses med salt og står en times tid inden de duppes tørre. Man lægger så 3-4 stykker ved siden af hinanden, kommer en god spiseskeful fyld på og ruller squashstrimlerne rundt om fyldet. De små pakker kommes i ildfast fad, drysse med revet ost og bages 30-45 minutter i ovnen.
Der er en fin instruktion på Ketovale.com i at lave de små pakker. 


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19