Tyrkisk linsesuppe

 


1 dl røde linser
6 dl oksebouillon
½ tsk salt

¼ dl olivenolie
1 løg
1 fed hvidløg
½ dl bulgur

⅛ tsk cayennepeber
1 laurbærblad
¼ dl hakket persille + lidt til drys
1 dåse hakkede tomater
¼ dl tomatpasta
1 tsk hakket frisk rosmarin
peber

2 dl spinat groft skåret 

Linserne skylles godt og koges 45 minutter i oksebouillon tilsat lidt salt.
Løg i tern og finthakket hvidløg steges klare i olivenolie og så tilsættes bulguren. Steges til det er lysebrunt. Blandes sammen med linserne og bouillonen. Resten tilsættes (undtagen spinaten). Det koges 15 minutter og de sidste 5 minutter koges spinaten med.
Drys med persille ved serveringen og server med fiberrige madflûtes

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19