The Man Who Wasn't There - Henrietta Hamilton



The Man Who Wasn't There af Henrietta Hamilton har jeg fået til anmeldelse af Agora Books. Det er en bog i deres serie Uncrowned Queens of Crime. Det er i serien : A Sally and Johnny Heldar Mystery. Bogen starter med en introduktion af Nick Shepherd. Forfatteren var hans tante. Efter forfatterens død fandt han og broderen 13 bøger, der aldrig havde været udgivet - heraf fire Sally og Johnny Heldar historier, hvoraf The Man Who Wasn't There er en af dem.  

Sally og Johnny er i deres fritidshus, da Tim (Johnnys fætter) kommer på besøg og beder om hjælp. Han har forelsket sig og vil gerne giftes. Problemet er dog at hans kæreste Prue, har fået problemer, men ikke vil fortælle hvad der er galt. Hun var ansat som sekretær hos Frodsham, en usympatisk herre som bliver myrdet. Der er mange mistænkte og motiver  - pengeafpresning, jalousi eller forrædderi. Det er en speget sag og svært for dem at finde ud af om Prue er mere involveret i sagen end Tim tror.

Velfortalt historie og også sjovt at læse Nick Shepherds introduktion om sin tante.

Her er Sally og Johnny mysterierne i den rækkefølge Nick Shepherd mener de kommer i - nogle af dem har jeg læst og blogget om: 

Death at One Blow 
The Man Who Wasn't There 
A Night to Die
Death at Selden End
Front for Crime

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19