Aubergine-deller


3 auberginer
6-7 spsk rasp
1 fed presset hvidløg
2 æg
3 spsk revet parmesan
75 g røget gouda skåret i små stykker

Toppen skæres af auberginerne og de  prikkes og bages i ovn i 25 minutter ved 200 grader og bliver i ovnen og udnytter eftervarmen. Når de er afkølet flås skindet af og resten hakkes . Jeg brugte kniv og spækbrædt. Det hele blandes til fars og smages til med ramsløgssalt.  Alm salt kan også bruges 😀 Farsen skal være ret fast, men det kan man justere ved hjælp af rasp.
Steges som almindelige frikadeller. 
Vi fik halve bagte kartofler, skyrdressing og gulerodssalat til og dagen efter resten af dellerne med stuvede porrer og bønner.
Opskriften er inspireret af en opskrift set på koudahl.dk


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19