Grøntsagscurry
Det blev en curry med det forhåndenværende i crisperen.
1 løg
2 fed hvidløg
1 snackpeber
½ rød peber
1 porre
1 blomkål
12 små tomater
olivenolie
1 spsk koriander
1 spsk spidskommen
1 tsk gurkemeje
½ tsk cayenne
1 tsk kanel
1 tsk ingefær
salt
peber
1 lille dåse kokosmælk light
1 dåse hakkede tomater
3-4 dl grøntsagsbouillon
Tilbehør:
bananer
rosiner
peanuts
ris
Krydderierne blandes i en skål og ristes i olie. Hakkede løg og finthakkede hvidløg tilsættes og svitses klare i olien. Resten af grøntsagerne gøres i stand og skæres i små stykker. Når løgene er klare kommes de i gryden sammen med kokosmælk, hakkede tomater og bouillon. Det småsnurrer i ca 25 min. Smages til med salt og peber og serveres med ris og tilbehør.
Kommentarer
Send en kommentar