Grøntsagscurry

 


Det blev en curry med det forhåndenværende i crisperen.

1 løg
2 fed hvidløg
1 snackpeber
½ rød peber
1 porre
1 blomkål
12 små tomater

olivenolie
1 spsk koriander
1 spsk spidskommen
1 tsk gurkemeje
½ tsk cayenne
1 tsk kanel
1 tsk ingefær

salt 
peber

1 lille dåse kokosmælk light
1 dåse hakkede tomater
3-4 dl grøntsagsbouillon

Tilbehør:
bananer
rosiner
peanuts

ris

Krydderierne blandes i en skål og ristes i olie. Hakkede løg og finthakkede hvidløg tilsættes og svitses klare i olien. Resten af grøntsagerne gøres i stand og skæres i små stykker. Når løgene er klare kommes de i gryden sammen med kokosmælk, hakkede tomater og bouillon. Det småsnurrer i ca 25 min. Smages til med salt og peber og serveres med ris og tilbehør.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19