Who’s Calling - Helen McCloy.

 

Endnu en gang har jeg været heldig at få en bog fra Crime Classics Review Club til anmeldelse. Denne gang er det Who’s Calling af Helen McCloy. Den er udgivet af Agora Books i serien Uncrowned Queens of Crime.

Det er et Dr Basil Willing Mystery - nummer 4 i serien.

Frieda Frey er sangerinde i en natklub og for nyligt forlovet med Archie Cranford. Archie’s mor Eve bor i Willow Spring, og Frieda og Archie skal besøge hende for at introducere Frieda for moderen. Kort før afgang får Frieda et anonymt opkald, der advarer / truer hende til ikke at tage afsted. Da de alligevel ankommer til Willow Spring begynder der at ske overnaturlige ting og senere et mord. Dr Basil Willing bliver tilkaldt for at undersøge, hvad der er sket.

Mordet bliver begået under en fest, der bliver afholdt af Eve's venner. De er Mark Lindsey (senator), hans kone Julia - deres unge søn Ted -  og Ellis (en niece) . En fætter Chalkey og hans bodyguard Ernesto dukker op lige inden de tager afsted til festen. Det er blandt denne lille gruppe mennesker morderen skal findes. Jeg kunne ikke regne ud, hvem det var, men det var sjovt at læse den.
Jeg kan godt lide at bogen begynder med en introduktion af personer og ting der er af interesse i mysteriet. Det gør det så meget nemmere at læse, at man lige kan slå tilbage, hvis der er noget man har glemt.
Det var underholdende læsning.

Jeg har tidligere blogget om:


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19